Η 1η έκθεση Χειροτεχνίας στην Αθήνα είναι γεγονός

Το Ftiaxto.gr μας προσκαλεί στην πρώτη έκθεση χειροτεχνίας στην Αθήνα, το Σάββατο και Κυριακή 15 και 16 Οκτωβρίου στον πολυχώρο parapera.gr



Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων δημιουργικής και επιτυχημένης πορείας, το Ftiaxto.gr μας προσκαλεί στην "Χειροτέχνικα", την 1η έκθεση χειροτεχνίας (Craft Fair) που διοργανώνεται στην Αθήνα, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Parapera, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 22.00 το βράδυ.
Μία διήμερη γιορτή όπου οι λάτρεις του χειροποίητου - επαγγελματίες και μη - θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν, για πρώτη φορά, ανάμεσα σε πληθώρα υλικών, να ενημερωθούν για νέες μεθόδους Crafting, αλλά και να μάθουν τα μυστικά διαφόρων ειδών χειροτεχνίας μέσα από μία σειρά δωρεάν εργαστηρίων που θα λάβουν χώρα από επαγγελματίες του χώρου κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Πλέξιμο, ραπτική, κέντημα, γυαλί, βιτρώ, χαρτοτεχνίες, κόσμημα, φυσικά σαπούνια και κεριά είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες δημιουργικές ασχολίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της “Χειροτέχνικα”, όπου περισσότερα από 20 εργαστήρια και καταστήματα θα εκθέσουν τα “πολύτιμα” υλικά τους.
Η “Χειροτέχνικα” θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο του πολυχώρου Parapera, ένα τριώροφο νεοκλασικό οίκημα 1200τμ με 40 περίπου καταστήματα μόνιμων και εναλλασσόμενων δημιουργών, χώρους σεμιναρίων και εκθέσεων, καφέ-εστιατόριο και αυλή. (www.parapera.gr)
Εσείς δεν έχετε παρά να φέρετε την δημιουργικότητα σας στην 1η έκθεση χειροτεχνίας!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Είσοδος Ελεύθερη
Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 - 22.00
Πληροφορίες συμμετοχής για Εκθέτες:
Επαγγελματίες που έχουν σχέση με το χειροποίητο (εργαστήρια, καταστήματα) και ενδιαφέρονται να εκθέσουν στην “Χειροτέχνικα” μπορούν να επικοινωνήσουν στο promotion@ftiaxto.gr και με τη Βάλια Μπινίκου στο 210 6128401 για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κόστος συμμετοχής για το διήμερο: 180 ευρώ + Φ.Π.Α.
Λίγα λόγια για το Ftiaxto.gr:
Το Ftiaxto.gr δημιουργήθηκε τo 2007, όταν μία παρέα νέων γυναικών ανακάλυψε την χαρά της δημιουργίας και του χειροποίητου. Όλα ξεκίνησαν από το πλέξιμο για να ενταχθούν πολύ σύντομα και άλλα είδη χειροτεχνίας, όπως το κόσμημα, η ραπτική, το βελονάκι, το κέντημα, η μαγειρική, η κηπουρική... οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει κανείς με τα χέρια του, με οποιοδήποτε υλικό τον εμπνέει και για οποιαδήποτε χρήση μπορεί να φανταστεί.
Στο Ftiaxto.gr μπορεί κανείς να βρει οδηγίες βήμα βήμα για διάφορα projects, ιδέες και προτάσεις για δημιουργίες, καταστήματα υλικών σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό, προτεινόμενα βιβλία, περιοδικά, σεμινάρια, υλικά και εργαλεία, videos κ.α., ενώ προβάλλεται και η online εκπομπή Ftiaxto Videocasts με παρουσιάστριες τις δύο δαιμόνιες Βάλια και Ελίνα, δημιουργούς του Ftiaxto.gr.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.ftiaxto.gr
http://www.facebook.com/ftiaxto
15 & 16 Οκτωβρίου 2011
Πολυχώρος PARAPERA
(Αχαρνών 61 & Φερών / www.parapera.gr)
Είσοδος Ελεύθερη
Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 - 22.00

http://news247.gr/

3 σχόλια:

Kiki Aposeki είπε... [Απάντηση]

Πόσο τυχερή είσαι που μπορείς να πας σε μια τέτοια διοργάνωση!!! Πειράζει που λιγάκι ζηλεύω!!! Σε φιλώ!!!

χρυσάνθη είπε... [Απάντηση]

Αχ και γω ζηλεύω και μάλιστα πολύ!!Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε!!!
Σοφάκι μία εθυμοτυπική επίσκεψη στο σπιτάκι μου θα με χαροποιούσε!!!!Φιλάκια!!

Sophia είπε... [Απάντηση]

Κορίτσια μη ζηλεύεται ή μάλλον να ζηλεύεται αλλά όχι εμένα γιατί δυστυχώς ούτε εγώ θα είμαι, διότι το έμαθα μόλις χθες.

Δημοσίευση σχολίου

Αναφέρεται όνομα ή ψευδώνυμο όταν υποβάλετε σχόλιο «ως Ανώνυμος»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...